MAGASHÁZI JULIANNA • online-offline grafikai tervezés

MAGASHÁZI JULIANNA
online-offline grafikai tervezés

JOGI NYILATKOZAT

A weboldalon található grafikai- és egyéb tervek szerzői jogai Magasházi Juliannát illetik, amelyeket 2010-2016 között készített. Ezek terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag a tulajdonos előzetes hozzájárulása után a forrás megjelölésével lehetséges! E honlap design-ja a szerzői jogvédelem szerint képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért külön védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás, gyűjteményes műnek számít, ezért külön védelmet élvez. A honlap designjának, mint számítógépes grafikával létrehozott képzőművészeti alkotásnak a szerzője Magasházi Julianna.

Az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, forráskódja szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, további felhasználása szigorúan tilos! Az oldalon közzétett ismertetők, adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges pontatlanságokért a szerző felelősséget nem vállal.

Az oldal látogatottságát Google Analytics méri. A Google adatvédelmi elveiről a következő oldalon lehet tájékozódni: www.google.com/intl/hu/policies/privacy/

RÓLAM

Magasházi Julianna vagyok,
szabadúszó webdesigner, grafikus,
kiadványszerkesztő
és nem utolsó sorban díszüveges.
Hogy jön össze a grafikusi vonal
az üvegmegmunkálással?
A honlapom választ ad erre...

KAPCSOLAT

Telefon:
20/3833138

E-mail:
info@mj-design.hu


Copyright © 2016. MJ-design - Minden jog fenntartva! - Jogi nyilatkozat